/n

Vier jouw feest bij Olround Veenendaal!

Woensdag- en zaterdagmiddag feest in Veenendaal!

Wij zetten het feestvarken in het zonnetje op woensdag- en zaterdagmiddag. Het feest duurt ruim 2 uur en u kunt beginnen met bowlen om 15:00 uur. De jarige job heeft een super verjaardag en u houdt het huis schoon!

Kinderfeestje

Jouw feest begint met een uur Magic bowlen, daarna gaan we met z’n allen een half uur film kijken. Aansluitend eten we frietjes met een kroket, frikandel of kaassoufle en drinken er een glaasje fris bij. Als afsluiter krijgt iedereen een lekker waterijsje en een mooie punch-ballon!

Kosten

€ 12,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen)

Wanneer?

15:00 uur tot 17:00 uur (U wordt om uiterlijk 14:45 uur verwacht om de bowlingschoenen aan te trekken)

OUDERS 

Je ouders kunnen voor € 5,50 per persoon een lekker frietje met een snack mee eten

Kinderfeestje XL

Maak het Kinderfeestje compleet met de XL-uitbreiding voor €5,- per kind. Een half uur voor het bowlen samen taart eten met een feestelijk glaasje kinderchampagne en eventueel cadeautjes uitpakken. Tijdens het bowlen ontvangt iedereen een Glowstick.

Kosten

€ 17,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen)

Ouders 

Bij een XL feestje kost taart en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon. 

Allergieën

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten, laat het ons weten. Onze keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden.

Bumpers

Natuurlijk zetten wij de hekjes aan de zijkant van de baan omhoog. Hierdoor blijft de bal altijd op de baan en gooi je hoge scores!

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Kinderfeestje - Kidsparty