/n

Vier jouw feest bij Olround Veenendaal!

Woensdag- en zaterdagmiddag feest in Veenendaal!

Elke woensdag- en zaterdagmiddag zetten wij het feestvarken in het zonnetje. Met de keuze uit drie verschillende feestjes moet er altijd wel iets leuks tussen zitten voor de jarige! De jarige job heeft een super verjaardag en u houdt het huis schoon!

Kidsparty Bowlen

Op jouw feestje ga je een uur lang discobowlen. Tijdens het bowlen krijg je een zakje chips en een drankje. Verder kan je natuurlijk al jouw favoriete liedjes aanvragen! 

Kosten

€ 8,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen)

Wanneer?

Elke woensdag en zaterdag van 15:00 uur tot 16:00 uur (U wordt om uiterlijk 14:45 uur verwacht om de bowlingschoenen aan te trekken) 

Kinderfeestje friet met snack

Jouw feest begint met een uur discobowlen. Daarbij krijg je een heerlijk zakje chips. Tijdens het bowlen mag je uiteraard jouw favoriete liedjes aanvragen. Aansluitend eten we frietjes met een kroket, frikandel of kaassoufle en drinken er een glaasje fris bij. Als afsluiter krijgt een mooie punch-ballon!

Kosten

€ 12,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen)

Wanneer?

15:00 uur tot 16:30 uur (U wordt om uiterlijk 14:45 uur verwacht om de bowlingschoenen aan te trekken)

OUDERS 

Je ouders kunnen voor € 5,50 per persoon een lekker frietje met een snack mee eten

Kinderfeestje XL

Maak het Kinderfeestje compleet met de XL-uitbreiding voor €4,- per kind. Een half uur voor het bowlen samen taart eten met een feestelijk glaasje kinderchampagne en eventueel cadeautjes uitpakken. Tijdens het bowlen ontvangt iedereen een Glowstick en een zakje chips.

Kosten

€ 16,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen)

Ouders 

Bij een XL feestje kost taart en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon. 

Allergieën

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten, laat het ons weten. Onze keukenbrigade kan hier dan rekening mee houden.

Bumpers

Natuurlijk zetten wij de hekjes aan de zijkant van de baan omhoog. Hierdoor blijft de bal altijd op de baan en gooi je hoge scores!

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Kinderfeestje - Kidsparty