Sunday Funday

Sunday Funday

Iedere sunday is een funday bij Olround Bowling Veenendaal met onze speciale dineractie. U mag op zondagen namelijk dineren en anderhalf uur bowlen voor de prijs van ons diner met één uur bowlen. U betaalt op deze manier slechts €29,50 voor volwassenen en €16,- voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kinderen van nul tot en met drie jaar mogen zelfs gratis mee. 

Het diner bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerechtenbuffet. Tijdens het voorgerechtenbuffet kunt u gebruik maken van ons soep- en stokbrodenbuffet met ailoli, kruidenboter en olijven. Daarna kunt u onbeperkt genieten van runderhamburgers, kipsaté op stok, gemarineerdere varkensfiletlapjes, heerlijke biefstuk, gemarineerde kipfilet en gemarineerde speklapjes. Voor de visliefhebbers hebben wij ook keuze uit een mooi mootje zalm en gemarineerde gamba's. Daarnaast vindt u een diversiteit aan heerlijke groenten, zelfgemaakte sauzen, frietjes en verschillende salades. Als afsluiter van het diner maakt u gebruik van ons desertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois, slagroomsoesjes, vers fruit, heerlijke chocoladesaus en natuurlijk niet te vergeten; slagroom!

Voor onze vegetarische gasten hebben wij een heerlijk alternatief met vleesvervangers. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een halalmenu tegen een meerprijs van €2,50 per persoon aan. Ook op specifieke dieetwensen en/of allergieën kan onze keukenbrigade inspelen. Wij verzoeken u bij reservering melding te maken van mogelijke speciale wensen.

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Arrangementen - Sunday Funday