/n

Meest uitgebreide grillbuffet van de regio

Onbeperkt genieten van runderhamburgers, kipsate op stok, gemarineerde varkensfiletlapjes, heerlijke biefstuk, gemarineerde kipfilet en gemarineerde speklapjes. Voor de visliefhebbers hebben wij ook keuze uit een mooi mootje zalm en gemarineerde gamba’s. Daarnaast vindt u een diversiteit aan heerlijke groenten, zelfgemaakte sauzen, frietjes, verschillende salades zoals rundvleessalade en vegetarische pastasalade. Als voorgerecht kunt u gebruik maken van ons soep- en stokbroodbuffet met aioli, kruidenboter en olijfjes.

Als afsluiter van het diner maakt u gebruik van ons dessertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois, slagroomsoesjes, vers fruit, heerlijke chocoladesaus en natuurlijk niet te vergeten, slagroom!

Uit ons grillbuffet kunt u onbeperkt zelf kiezen wat u wilt eten!

Voor onze vegetarische gasten hebben wij een heerlijk alternatief met vleesvervangers. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een halalmenu tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon. Ook op specifieke dieetwensen of allergieën kan onze keukenbrigade inspelen. Wij verzoeken u bij reservering melding te maken van mogelijke speciale wensen.

Op de zondag krijgt u bij Olround Bowling Veenendaal zelfs een half uur gratis bowlen gratis bij dit arrangement. Kijk hier voor meer informatie rondom Sunday Funday! 

Onze prijzen voor het 3-gangen grillarrangement inclusief één uur bowlen zijn:

Tarieven

Zondag t/m donderdag € 29,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 31,50 p.p.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 16,- p.p.

Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Uitbreidingsmogelijkheden

Een half uur langer bowlen € 2,50 p.p.

Een uur langer bowlen € 4,50 p.p.

Snacks 4 all; 3 gemengde hapjes pp € 1,75 p.p.


Wenst u eventueel gebruik te maken van één van onze All in arrangementen? Neem dan snel een kijkje bij onze 1-2-3 deal.

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Arrangementen - Diner arrangementen - Arr. exclusief drank